De vele voordelen van VoIP

Circumflex Automatiseringblog

Wat is VoIP?

Simpel gezegd, is Voice over IP bellen via internet. Door digitaal te bellen, zorg je ervoor dat je bespaart op belkosten en het hebben van een telefooncentrale in kantoor. Wij hebben alle voordelen van VoIP voor je op een rij gezet.

Voordelen VoIP 1: Minder hardware en lagere belkosten

In plaats van de traditionele telefoonkabels, maak je met VoIP gebruik van internet en de cloud. Kortom, je belt via je internetabonnement en daardoor bespaar je op belkosten. De tarieven zijn over het algemeen 40% lager en onderling bellen is vaak zelfs gratis waardoor je gemiddeld genomen ongeveer 60% kan besparen.

Voordelen VoIP 2: Meer mogelijkheden met VoIP dan IP

Met VoIP heb je vaak meer mogelijkheden dan met traditionele telefonie. Zo kun je je voicemail bijvoorbeeld overal beluisteren of zo instellen dat de voicemail automatisch ingeschakeld wordt in het weekend. Ook kun je heel eenvoudig nummers doorschakelen, zodat je bijvoorbeeld thuis zakelijke telefoontjes kan ontvangen.

Korte lijn naar Circumflex

Wat ons betreft dus alleen maar voordelen van VoIP. Circumflex kan VoIP voor haar klanten opzetten en zorg dragen voor het faciliteren van specifieke wensen. De lijn blijft daarbij altijd kort waardoor aanpassingen snel doorgevoerd kunnen worden. Wij houden er van om zaken strak te regelen en goede telefonie voor onze klanten te faciliteren.!

Wilt u meer weten over servers of het overstappen naar online werken? Neem dan contact op met Circumflex Automatisering op systeembeheer@circumflex.com of +31(0)30 2990300!